Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

Kanguru Pugi, bir sabah ercecik kalkar ve yemeden içmeden peşi sıra yuvasını temizler. Sonrasında da mutfağa girer, bir tencereye Mısır koyar ve…

Sizler muhtevain birbirinden leziz ve birbirinden faydalı kısa masalları bir araya topladık. Elan önce derlediğimiz masal kitapları listesinde de bulunmuş olduğu üzere masallar çok geniş bir şekilde ele alınmıştır. Bu masallar ağırlıklı olarak şunlardır:

Bu hakları ihlal fail kişiler, 5846 skorlı Görüş ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda konum düzlük hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.

Bu sayede elan zorlamasız ve içi geniş bir şekilde tercih masnu şansı velilere sunmuş olunur. Kıraat allıkışkanlığı tutulmak bâtınin çocuğun en ilkin kaliteli masal dinlemesi icap ettiğini söylememiz gerekir.

Bir varmış bir yokmuş, önce mevsim süresince kalbur saman süresince ırak diyarların birinde buzullarda canlı bir penguen varmış. Bu penguenin…

Çizmeli Kedi Masalı‘nda babasından kendisine miras olarak mütebaki çizmeli bir pisik ile gencin macerasını bahis edinen esaslı ve ahenkli bir masal. İyi okumalar… Çizmeli Pisik Hikayesi Bir varmış bir yokmuş, geçmiş devir içinde evetşlı olan bir…

Çocuklara anlatılacak hikayeler arasında en pıtrak okunanlar ortada kırmızı kafalıklı kız konum almaktadır. Kırmızı kellelıklı kız hikayesinde; babaannesi ile beraberinde yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir tarih hiç beklemediği trajik bir olayla karşı karşıtya lafır.

masallar

  Bir varmış bir yokmuş… Ilk devran içre, kalbur saman içre, develer tellal iken, pireler ise berber iken, ben anamın ilkokuliğini tıngır mıngır sallar iken… Bir kuş çıktı karşıma dedi ki gel benim semtıma.

Bir varmış bir yokmuş önce vakit süresince kalbur saman içre develer tellal iken pireler berber iken ormanın derinliklerinde berhudar bir…

Masallar, masal aralıkştırmacıları tarafından çok farklı şekillerde sınıflandırılmışlardır. Masalları tiplerine için ilk sınıflandırma duhuliminin Alman masal araştırmacısı J. G. Von Hahn tarafından strüktürldığı kabul edilir.

Mekânın derinliklerinde özge bütün gezegenlerden uzakta meraklı mı meraklı bir kuyruklu baht yaşarmış.

Masallar ne kadar uyumaya yardımcı olsa da çocukların gelişiminde çok çarpıcı olduğu yapılan sağlam çok fasılaştırmayla da hunıtlanmış durumdadır.

önce ahit ortamında kalbur saman süresince develer tellal pireler erkek berberi iken kırkbir yerı nehirlerle çevrili sulak, bir yurtta koskocaman bir kraliyet varmış. Bu dobra krallığın yaşlı bir kıralı, kralında 3 oğlu ve cana doğru bir kızı…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aymazlık getirme konusunda keskin olan masalları dinleyerek şatır bir masallardan faydalanma şansına mevla olabilirsiniz. Çocuklar derunin kaleme düzenınmış olan hem kısaltarak hem de uzun şekilde hazırlanan uyku masallarını okuyabilirsiniz.

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page